Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avd idiotiska rekord






En gång åt en kock
elev elva bananer
på en enda dag




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-04 22:15



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Did you say \"eleven\"?
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP