Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag visste inte

jag visste inte
så jag sprang
jag visste inte
så jag gav
sen när du tog
glömde jag bort
mig själv

tack




Fri vers av Tea Alex
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-06 09:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är en befrielse att få göra det ibland. Det är då man finner sig själv. Vetekornets lag.
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex