Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Möten-


När två egon stöter samman
åsamkas båda lidande

När två själar möts
förenas de i anden




Övriga genrer av Mister
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-06-08 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mister