Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppenbart en uppenbarelse...bagatell



Molnformationer
ger associationer
flyktiga tankar
får form livet vänslas med
livet himlen kan vänta




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2008-06-08 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP