Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egentligen kan det vara en hon med

att upptäcka hur vacker han är
när han ligger bredvid och gnisslar tänder i sömnen
vrider på sig och
stöter med fötterna mot mina smalben så hans långa
tånaglar river min torra hud.


han skulle kunna vara min lillebor
om jag inte önskade att han var en annan
nu är han en annan fast
jag kan inte röra honom för då vaknar han och skriker på mig och kanske hotar mig och säkert slår han mig men då
önskar jag mig tillbaka
och då
är han min lillebror som gnisslar med tänderna i
sömnen som han alltid gjort.




Fri vers av silencieux
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 15:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En debbelbottnad text som gör ont
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

silencieux
silencieux