Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnfri himmel väntar på regn...bagatell



Orden förökar
sig minnet är nästan fullt
föder inga fler
meningen inget du ser
fastnar i minnesluckan




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-08 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP