Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läckande försvar

Vassa stygn av jeansnål
sydde in mig i min bål

tvang mig spela brud
med en perforerad skrud.

I ett såll med hålsömshud
passeras jag av maktens bud.

Varje snärt som hjärtat slår
öppnar ständigt nya sår.




Fri vers av Ingegerd Carlsson
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-09 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd Carlsson
Ingegerd Carlsson

Mina favoriter
kanske är det bara jag