Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framåtböjd

framåtböjd
med tangentsmattrande fingrar
utanför lyser solen

världsfrånvänd, koncentrerad
informationsflödet skapas
jag önskar jag hade bläckfiskarmar

kvittrar glad i luren
naturligtvis! Självklart!
hur kan jag stå till tjänst?

godset far över världen
kontrollerade
av flygande fingrar och telefonsignaler

snabba kommandon
avgång och ankomst
mailen förökar sig som kaniner

vad sjutton gör mitt gods
i USA?
Det är inte ens rätt kontinent

utanför skiner solen
men mitt ansikte
berörs bara av ljusrörsljus




Övriga genrer av Tizzeltazz
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-10 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tizzeltazz