Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Make poverty history

Den 6e juli kommer 8 av de mäktigaste ledarna i världen att samlas i Skottland, det berömda G8 mötet. Ikväll sänds live8, en konsert till förmån att G8mötet ska leda till att Afrikas skulder stryks och att det blir fördelaktigare hurmannusäger trade(utbytes?)lagar. Idag dör 30,000 personer per dag, de flesta barn, på grund av extrem fattigdom.

Ni kanske tycker att sådana jippon är fejkiga, onödiga och alltför överdrivna. och kanske har ni rätt. Alla de samlade klappar ju inte för den goda saken, utan snarare för att Brad Pitt visade sig två sekunder på scen. Men dte ligger en god tanke bakom allting och dte är många artister som gjort sig mödan att komma över. Knäpp på Tv om ni inte har något bättre för er, och om ändamålet rör er uppskattas alla röster: www.live8live.com \"We don\'t want your money, we want your voice!\"




Övriga genrer av A-M
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-07-02 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos