Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Storm

År i samma gula regnkappa
kan knäcka vem som helst, jag lovar
Fröken Storm vart bär det av?
Åt vilket håll ska vinden blåsa?

I gamla oljekläder, sökande i bittert väder
Vem ska ta isen i sin famn?
Vem ska tina Fröken Storm?
När alla bara flyr och far så fort åskmolnen
kommer nära

Du vill väl bara väl din mara
hoppat ur en gammal saga
regn och åskgud på sin ära
men bort med dig, du skrämmer solen
smyg på bakväg om du ska dit
men ta inte dina förbannade moln hit

Vart hon än i världen vänder
folk som gråter, folk som skriker
hon vill bara tina världen
tina upp den sorgsna världen

Med blommig hatt genom grinden
sträcka ut bleka händer
tina världen
värma världen
bort med alla sura miner

...men hon kom med kalla vintern
och allt hon rörde blev till is
grät så bittert
strida tårar

stackars lilla gula Fröken Storm




Fri vers av A-M
Läst 791 gånger
Publicerad 2005-07-11 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos