Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dagen tar mer än kraften har

 

Milt

låt fallet bli milt

Tag emot

säg att du tar emot

Bär

om du orkar en stund

före och trampa en stig

 

Lämna mig där

Hämta mig tillbaka

 

Du vet

när det är dags




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 925 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-06-11 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sällar mig till de övriga!
mycket vackert..
2013-07-29

    ej medlem längre
Underbar perfekt.
2011-07-02

  devilsangel
Här blir jag fångad redan vid titeln...så väl du beskriver att falla av brusten ork..när kraften inte klarar dagen ut...Bokmärker detta som jag relaterar mycket till...
2008-06-16

  Quasimodo
Skön och varm för den känslan den ger !!!
2008-06-12

  Fånga dagen
Det var en stark text fint som bara den
Anna-Karin
2008-06-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Den här texten känns verkligen att läsa. Så verklig och som ett rop. Mycket fin!!!
2008-06-12

  genni VIP
Dina ord känns så nära, väldigt nära...applåd
2008-06-12

  [jimmy]
\"Gå före och trampa en stig\"

en härlig mening, en intressant tanke!

/m
2008-06-11

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Mmmmm...
precis så skall det vara...
annars får det vara......
kb
2008-06-11

  Sladjana Zubcevic
U N D E R B A R T
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Allt har sin tid.
Underbart beskrivet!
Vandringen på pilgrimsstigen.

Som Billy Idol sjöng: \"If I should stumble, catch my fall\"
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP