Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INVIGDA

ni som är invigda i hemligheter
i allt det som är fördolt för mig
ni som vet vad de planeter heter
där en man kan få förlusta sig
ni har vaktat era grindar noga
så att ingenting ska sippra ut
inga troll i era stolta skogar
bara tid som en gång ska ta slut
allt kan bortförklaras och försvaras
med den missbrukade "kärleken"
vill jag ha det som har uppenbarats
för den rafflande mystikens män?
vill jag ingå uti denna orden
medlemskap som kräver ritual?
en passersedel till festen får den
som är oberörd av samvetskval

LARZ GUSTAFSSON 11/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-11 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP