Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare..

Vi har gått igenom det här så många gånger..
Men jag har aldrig vartit så säker som jag är denna gång.
Det är på tiden..

På tiden att jag äntligen går vidare.
Det spelar ingen roll om det är rätt eller fel.
Nej,inget kan ändra på det..
Inte ens kraften av hur mycket jag älskar hur du rör vid mig.
Du vet att det är bäst för oss båda..

Det gör ont som fan men jag måste försöka.
Och du vet redan varför.. Så vi borde inte fortsätta skylla på varandra.
.. Men jag kan bara inte sluta älska dig som jag gör nu.
Jag måste släppa taget.. Även om vi skulle kunna försöka igen..Och igen.

Säg inte att vi ska fortsätta..Det har gått för långt nu.
Du borde inse hur det igentligen är.. Det är slut.
Alla dessa gånger du fått mig att tänka..Att du skulle ringa.
Fast jag ändå vetat att du faktist är för lat för en sån \"omständig\" sak.
Alla gånger du sagt att jag fortfarande är fast i dina tankar..
Jag fattar inte hur du kunde få mig att gå igenom allt det här..
Eller hur jag fortfarande kan älska dig.

Jag älskade dig med hela mitt hjärta..
Hela min kropp..
Hela min själ..
Hela tiden..Varenda dag.. Varenda minut och sekund.
Och jag kan inte sluta..

Men nu spelar det ingen roll längre.
Vi båda har gått för långt..Och det kommer bli svårt.
Att släppa taget.. Men det ska gå.
Vi behöver bara tid och lite förnuft.
Så nu äntligen kan jag gå vidare..
Förhoppninsvis...




Övriga genrer av Ninski
Läst 175 gånger
Publicerad 2008-06-12 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninski