Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ ETT HOTELL

på ett hotell
vaknar en man
och frågar sig:
"vad har jag gjort?!?"
en enda kväll
känslor som brann
allt gick så oerhört fort
hon i en annan del utav stan
vaknar på samma sätt
människan gör
såna saker ibland
fastän det inte är rätt

livet är tufft
tillvaron hård
allt kan bli tråkigt och trist
vad gör man med
all sin passion
och allt det där man har mist?
all uppdämd lust man bär inombords
pockar och trycker på
då blir man hemlig
som en sorts spion
som bara kom för att gå

LARZ GUSTAFSSON 080612




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-12 08:21



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Alla gör vi misstag...
2008-06-12

  Kalle.O
Du sviker aldrig...
Applåd!
2008-06-12

  mare VIP
..ord av sanning.......
2008-06-12

  Nasrin
passion betyder egentligen lidande. Men samtidigt som passionen innebär att man bli fri från sitt vanliga JAG och fri i fantasin. Mycket vackert förmulering!
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP