Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min fantasi är min verklighet


4.

Jag ser

Jag tror



Verkligheten finns i min fantasi




Fri vers av White as a star
Läst 588 gånger
Publicerad 2008-06-14 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

White as a star