Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MaZiKeem av den sårade stolthetens bröstvärn


jag är sträng idag
min blick en lie
kapar dina knän

du åtrår mig
från golvet med
tallriksstora ögon

dödsklockan flämtar
ett stup i kvarten
sänder lätta läppar
längs dina härligt möra
spridda ben

och det finns
onda viljor och
drömmar man
aldrig bör dela
väntandes på
vår frukosts
dignande buffé

men mitt i leken
kommer kalhyggets
tröga allvar

du satte oss i
klistret baby du
vred oss över elden
när jag sov du
slog våra glas ut
över den vida
trista vidden du
dödade våra
ömma vågor med
en kyss på kinden
med en trohetsed
till fienden med
en läskig läpp mot
den döende biskopens
bedjande finger bröt
du dig hemligen in
i mina framtida
fienders skara

i natt ska jag bryta
dig försiktigt och
förstulet rikta dig
mot din orgiastiska
smärtgräns och när
vi där så släpper
våra bdsm-bitna
anleten och du
skrattar ömt och
tacksamt genom
svetten ska jag
slita dina spenar
och slå undan dina
svaga ben med min
brustna stolthets kraft




Fri vers av Joakim P Udd
Läst 510 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-14 04:46



Bookmark and Share


  Nanna X
sträng kärlek, men ärlig. du skriver jättebra!
2011-12-01

  objekt3
fortfarande gastkramande.
2011-01-06

  objekt3
ps. ps. Rytmen! åh rytmen. Läste den högte för a-s

he liked Alot alot :D
2008-09-07

  objekt3
ps. kanske det bästa jag läst av dig.
2008-09-07

  objekt3
Åh gode Gud. Smärtsamt ärligt


som ett svärd i skidan (slidan!)
bdsm bitna anleten drömmar vi aldrig bör dela

brytna av könsroller maktspel nej endast vår egen längtan Att Nå Fram.

Jag älskar dig.
2008-09-07

  Marta
Vilken härlig dikt; rollerna, maktspelet men också spår av riktiga känslor, av att bli sårad och av en förälskelse oberoende av spelandet - dubbelhetens inbördes samverkan. Jag tycker att du är cool och modig.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd