Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter igår förändrades allt..

Valde titeln efter en låt av Medina som jag tycker om....
Titeln säger nog allt..

Nu är lillan 19 dagar gammal..
I onsdags kom *hans* mamma förbi och fick träffa henne för första gången..
Hon blev så rörd och tyckte att lillan var vacker.... Jag såg att lillan har samma veck i pannan som både *han* och Farmor har! :)

På torsdagen kom *han* själv till Sverige..
*Han* har ju tjatat i snart 6 månader om detta möte.
Och på torsdagen bestämde vi att ses. Ville bara ha detta gjort så jag blir av med detta tjat ..

Kom till banken vid två.. och där stod *han*... när *han* fick se mig med barnvagnen såg jag hur *han* suckade och sen gick *han* in före oss..

Inte en enda gång tittade *han* ner i vagnen.. *Han* pratade inte med mig mer än " ska vi till kassan eller kundtjänsten?

När vi satt där och väntade så började lillan att gny lite.. så jag tog upp henne och hon fick vila emot min axel.. hon blev tyst och tittade med stora ögon runt omkring.. Inte ens då tittade *han*.. Jag gick fram till *honom* med lillan och frågade; "Har du lust för att titta på henne..?". Det ville *han* inte..
*han* tittade bort och in iväggen.

Vid kassan så sa kvinnan att lillan var så söt... och jag fick berätta att hon var 10 dagar gammal.. *han* tittade bara rakt ner i golvet.. inte en enda gång på lillan.

När allt var påskrivet och klart så sa *han* "jaha.. vi ses väl kanske nångång.. hej då".
Sen vände *han* och gick... Inte en fråga om sin dotter.....

Jag gick sakta igenom stan.. när jag kom vid fontänen såg jag *honom* igen. *Han* såg mig och tittade på mig men gick bara förbi...

Mitt inre gjorde så ont. Och jag kände hur tårarna kom.
Jag grät för allt som hänt.. jag grät för lillan..
Jag grät för *honom*.. hur skadad *han* måste vara i sin själ... Hur rädd *han* måste vara och hur vilsen *han* är... Hur kan man inte vilja se...?
Hur kan man inte vilja hålla eller röra vid sitt eget kött och blod...?

Jag grät för att den vackra *Han* som jag en gång lärde känna inte finns här längre.. *han* är instängd långt, långt inne i denna rädda lilla pojke... Jag trodde faktiskt inte att *han* av alla människor skulle handla på detta sätt... Jag trodde att *han* skulle kunna sära på sin ilska.. och inte ta ut det på vår lilla dotter...

Jag grät för att Efter igår så förändrades allt.....




Övriga genrer av Liljan i fönstret
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-14 14:56



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Dina ord gör mig illa berörd...jag lider verkligen och känner hur tårarna kommer...en pappa som gör på det sättet...som inte ens tittar på sitt barn...det gör ont.
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Liljan i fönstret