Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflutenhetens stjärna blev känslans ledstjärna

 

Det är bättre att en gång älska
än att inte fått älska alls.

Även om jag kommit i förlust
har jag i kropp och själ
mina alldeles egna minnen kvar.

Dem tar jag upp under kyliga dagar
och i regntunga nätter.

Värmer mig ömt
stärker mig skönt.

I tron på liv
jag finner att jag vinner.




Fri vers av humla
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-14 20:43



Bookmark and Share


  Fånga dagen
klockren text bravo
2008-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Och vem vet vad som väntar bakom nästa krök...?
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

humla