Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få höra ordet \"jag älskar dig\"...

Att få höra från sin älskade ordet
jag älskar dig värmer i hela kroppen
Man blir glad och känner sig upprymd
och man orkar med alla tunga perioder

Att aldrig få höra ordet jag älskar dig
från sin älskade gör att man känner sig
misslyckad och självförtroendet är i botten
Man orkar ingenting och man vill knappt leva.

//.. Jonny




Övriga genrer av Dartmannen
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-15 09:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sant, Jonny. Verkligen sant!
Bra skrivet!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Dartmannen
Dartmannen