Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quest for Humanity

These be nights for contemplating
For hope and joy we do be waiting
In snow and sand and sea,
May we blessed be

These be nights for simple sharing
For each other we'll be daring
In our solidarity,
May we blessed be

These be nights of our creation
In every land and every nation
The message we will see,
May we blessed be

Lets claim our sought humanity.




Fri vers av Morfeus
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-06-15 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morfeus
Morfeus