Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet är en kamp och den ända kampen du ska klara!

I livet kommer det att finnas motgångar och tro mej dem är många.

dét finns stunder då du kommer vara glad

det finns stunder då du kommer vara lessen

Kampen den blir hårdare för varje dag.

Då ljuset blir till mörker och dagen blir till natt.

Du ska lära dej så mkt saker genom livet och dess motgångar.

Livet kommer inte vara änkelt det kommer att vara svårt

Bara ta tag i ditt liv och klara dagen

och var glad att du lever vilken dag som hälst kan allt vara över.




Övriga genrer av ike
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-06-15 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ike