Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och nu vill jag klättra upp på barrikaderna och ropa ut min kärlek till dessa fenomen, min kärlek till människorna, till vattnet, himlen, elden, jorden och sanden, jag vill att allesammans skall få chansen att aaaaaaah oooooh mmmmm jaaaaa


Jag har just upptäckt... (High Q)







...dansens o skrattets
kemi, som ihop med sång
verkar på mig som...




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 11:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOOOOOOOW,
det Du, är det bästa,
som finns, för herre
som kvinns, en rytm
en takt en ton, gör
Dig till en evigt
glädjespridande:
Person*************
********************
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP