Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
katt.inc inspirerade, vem annars?


Ropade du på mig nyss?






...barnet inom mig
talade

då kände jag
att det inte gick att undgå
den svala
men ändå påträngande rösten

inifrån
och vilken röst ägde den inte?

Och vilka sanningar
rymde den inte?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-16 12:58



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Betydelsen av att lyssna kan aldrig överbetonas, oavsett varifrån ljuden kommer...
Applåden ekar
2008-06-20

  Carola Jeryd
Japp!
Vad bra att du hörde mig!
Jag gör om det om en stund...hi..hi..
Godnatt och kramiz
2008-06-17

  katt.inc
Ja, vem annars? Glad att kunna inspirera och jag tycker dikten är fin. Du får tre sanningar och en kram för denna text. Konstigt, jag tyckte precis någon ropade mitt namn... bäst att gå då...
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP