Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldat!

Soldat, vart är du?
Soldat, Vad gör du?
Soldat, varför måste du gå?
Gå in i ett krig om liv och död iställe för att vara stolt att du vunnit mitt hjärta i de mest smärtsamma krig om kärlek och svek!
Soldat, vad gör du med mig?
Soldat, vet du varför jag älskar dig så?
Soldat, hur gjorde du då du besegrade kriget och vann mitt hjärta!




Fri vers av kalixraggarn
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-16 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalixraggarn
kalixraggarn