Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som utan min hjälp kommer närmast gåtans lösning vinner nästan en hel resa till Titicaca tur och otur (bilden föreställer detalj av ett kök, bara inte mitt)


En gåta IXV







Orientalisk pojkflicka


ledtråd, olöst konflikt
i själva lösningens stavning




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 400 gånger
Publicerad 2008-06-16 23:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tänk Palle-Stina
2008-06-17

  lodjuret/seglare VIP
Tänk Åsa-Nisse fast omvänt
2008-06-17

  Carola Jeryd
Hm...
Tänker så det knakar...
Gärna fler ledtrådar...ha..ha..
2008-06-17

  lodjuret/seglare VIP
för den som låter sig vara
ett blindstyre,
övertydlig förklaring följer...
det handalr alltså om två förnamn
som tillsammans bilder
en plats något så när...
2008-06-17

  Bissen
...eller koko-lös-flint... eller... kok-flint... eller konk... koo-klös-fint+l...
2008-06-17

  Bissen
jag måste ju ändå chansa på östkonflikt... Är inte det rätt så gissar jag på banan-skal...
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP