Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer snart att kunna leva loppan och vinna en massa, det kliar redan i skinnet efter att ha klappat den där söta lilla hunden och när jag kommer in i läkarens väntrum blir folk skadeglada över att ännu en gått på att vara snäll mot djur


Framtiden ligger inte i korten, de ligger i din betalningsförmåga






T ill
A nn
R ut
O ch
T ore

K O R T E N
säger bara sin tänkta sanning
om blott jag betalar för den

Jag går en ljus framtid till mötes
(solen går upp också i morgon)

Jag kommer att möta kärleken
(en hund kommer att vifta på svansen)

En summa pengar väntar på mig
(nej, skatteåterbäringen har redan kommit)

Någon vill mig illa
(Jag har överskridit bibliotekslånetiden
eller har blivit förväxlad med någon som
struntat i att betala parkeringsböterna)

En person skall bli min vän
och en som redan är min vän
skall komma att svika mig
(Jag blir poppis när jag talar om för folk
att jag har vunnit på tipset,
dock sviker de mig då det visar sig
att vinsten var mindre än tusen kronor)




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-17 00:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vad som än sägs
man är sin egen
lyckomakare!
************
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP