Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör bubbla

I den sköra bubblan där är jag
jag förs fram och tillbaka av vindar
när det är lugnt och stilla
väljer jag väg

jag har förblindats av fyra väggar
och att jag glömt bort att se
jag har förslavats
och vant mig vid mitt ok

när nu bördan lättar
och då jag gjort slag i sak
ser jag hur dimman lättar
och hur fåglar leder mig fram




Fri vers av JB Matanza
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-18 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JB Matanza