Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISOLERING

vi är fångar i oss själva
instängda för varandra
vissa tycker man sig känna
lite bättre än andra
men vi är begränsade
främlingskap isolerar
vi försöker hitta orden
för att kunna illustrera

du är fånge i ett sökandes
introverta labyrinter
i ett landskap som tvingar dig
längre in i vinter
desperat på filippinerna
forskningsresan blir en mara
du har provat alla vinerna
utan tanke på att spara

finns det ledtrådar i mörkret?
brutet bröd på asfalten?
i en lördagsskymnings tomhet
jagar ihåliga män
från ett annat utgångsläge
får en skepnad annan form
med ett mänskligt sätt att se är
isoleringen enorm

LARZ GUSTAFSSON 080405




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-19 08:46



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Suveränt Larz !!!
2008-06-19

  anits VIP
Bra mycket bra
härlig text att
ta till sig
2008-06-19

  albertina
detta är riktigt bra.
texten fångar mig verkligen.
frågor som kräver svar.
tack Larz
2008-06-19

  Elaine.S VIP
Det här var verkligen bra fångat, känslor och tankar jag känner igen mig i...
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP