Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅNAD KAVALJER

även en grånad kavaljer
fäller en tår när ingen ser
skriver sitt eget manifest
artikulerar sin protest
även en hånad amatör
har renommé som en vivör
fast alla drömmar flytt sin kos
finns himlens Gud att gråta hos
även en åldrad kavaljer
går ned på sina knän och ber
ropar om rening och om nåd
vädjar om ledning och om råd
svart utanpå men inuti
jublar hans ande frälst och fri

LARZ GUSTAFSSON

080620




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-20 12:09



Bookmark and Share


  anits VIP
vackert och berörande
2008-06-20

  Elaine.S VIP
Underbara slutrader...
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP