Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längre än så här hann jag inte med, tåget går snart


Märkliga ortsnamn i Sverige






Kymbo

-Har du det bra med din partner?
-jovars.
-Bara sådär?
-Jag ville att vi skulle vara sambo och så flyttade vi till Kymbo.
-Det känns inte riktigt bra där?
-Det känns ju litet kymigt, trångbo om en säger så.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-20 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP