Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKEPPSBROTT

kan du ge mig hela sommaren
i en enda lång het kyss?
ja, då motsvarar du drömmen
som jag stod och drömde nyss
kan du sammanfatta poesin
i ett enda leende?
kan du röra vid en blind man
så att han blir seende?

men du ser på mig så frågande
under arga ögonbryn
blicken allt annat än lågande
som en avskräckande syn
på pappret verkar allt så bra
men jag landar med en smäll
här finns ingen plats för nån som jag
livet är en ensamcell

bara galningarna kan förstå
de är kloka nog att fatta
den här drömmen är en sjunken båt
inte någon stark regatta
men kaptenen följde skutan ned
i detta kalla, svarta vatten
bara ljus från Gud kan lysa upp
den här kalla mörka natten

LARZ GUSTAFSSON 080229




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-21 08:53



Bookmark and Share


  Kalle.O
Underbar text!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP