Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTER PROMENADEN

det är inte mycket jag begär
bara att få sitta nu och här
insupa min sommar som den är
jag har upplevt mycket
färdats långt
stundom har väl livet
varit vrångt
hela mikrokosmos har känns trångt
allt började i rummet härintill
och man får ju säga vad man vill
jag har aldrig någonsin stått still
här på riddersdalsvägen 2d
blev det både fiasko och succé
här såg jag en lycklig barndom le
samma lugn och stillhet nu som då
som om tiden här har slutat gå
här är himlen alltid lika blå

LARZ GUSTAFSSON

Älvkarleby, utanför mitt barndomshem, 21/6 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-21 18:24



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så kan det kännas ibland, som om tiden stått stilla och det kan vara en härlig känsla....en förankring till det som var...
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP