Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min darling


du är

min näsduk

när jag gråter


min kappa

när jag fryser


min alvedon

när jag har feber


mitt allt








Fri vers av StinusFinus
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-22 00:10



Bookmark and Share


  Regular
Fint skriven kärleksförklaring
2008-07-06

  LassO
Ipren när du har ont... ;=), de va fint skrivet, kärleksfullt.
2008-06-25

  ¤Anne¤
underbar
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

StinusFinus