Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening.

Du är min sol,
Jag är dina moln.
Låt mig komma framför dig så ska ja berätta.
Berätta som de är.
Sanningen.
Måste vara meningen att den ska komma fram.

Du är min vind.
Jag är dina trädkronor.
Låt mig sväva som du alltid får mig att göra i din närhet.
Låt mig sväva nära så ska ja berätta som det är.
Sanningen.
Måste vara meningen med det.

Du är mitt ljus,
jag är ditt mörket.
Låt mig få träda in i ljuset och säga som det är.
Sanningen..

Hos mej lyser du varje dag som solen,
Hos mej blåser du ur mig varje ord,
Hos mej är du ljus för inget mörker ja kommer med är för mörkt för dig.
Du får mig att inse hur kärlek ska se ut..
Du är min kärlek
Och ja är din!




Fri vers av goneforever016
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-22 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

goneforever016
goneforever016