Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig din tid

Om du ger mig
din tid
ska jag ge dig
mitt liv
på en bricka
med en rosa blomma
Sakta ska jag vänta
och föda ditt barn




Fri vers av Tea Alex
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 09:15



Bookmark and Share


  friheten
Underbart
2008-06-22

  Ronny Berk
en så vacker hyllning till livet...om givandet och väntan...ja...
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Ett erbjudande jag har svårt att tänka mig att någon man som är vid sina sinnens fulla bruk skulle kunna motstå.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex