Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver på ett par historier jag tror skall kunna fascinera en möjlig läsekrets, dock inte behandlande kretsloppsloppet in natura...


Den exotiska trippen








Jag färdas söderut
gondolernas Venedig
motorburen vattensäng




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-22 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP