Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Sleptok Uhrbck inspirerte) Envar man som snickrat en holk istället för att bar röka en, vet att kvinnan inspireras av att han håller sig borta från köket medan stickor och strån (heter det verkligen så?) yr vida omkring medan det låter o luktar svett


Cirkelsågens sång










Män är änglar
män kissar inte
o om de kissar
så doftar det
av säsongens färska hallon

o doftar det inte
säsongens färska hallon
så kissar de inte
för män är änglar

Män bajsar inte
o om de bajsar
så doftar det
nyss utslagna rosor

o doftar det inte
nyss utslagna rosor
så bajsar de inte
för män är änglar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-23 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP