Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Liksom Bibeln vackra saga

fjäril'n vingad syns på haga..."




25/6: Namnsdagslimerick till David och Salomo(n)

 

I kärlekens eggande garn

Batseba och David fick barn

En grabb, tallyho,

vid namn Salomo.

Han blev vishetsapostel, den karl'n!




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-24 07:58

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välfunnen limericks som namnsdagshyllning ...med sakral anknytning
2008-06-24

  korpfjäder
Oja, bibliska gestalter, mytisk härlighet och skärpt metrik.
Gillar!!
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP