Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dance

a void sharper
than a razorblade
abscence danced




Bunden vers (Haiku) av hipolito
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-06-23 21:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
aaah, vilken text
jag insuper härmed kvalitéer en annars söker med ljus och lykta efter i bokform...
texten förtjänar därfor också
sina trenne gula rosor
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

hipolito