Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har slutat äta fisk som har en pistol riktad mot sitt huvud, skelande ögon är ett bevis på att folk har ätit fel sorts fisk i decennier, det ser man röken av nu


Torsken försvinner från Östersjön





Länge gick torsken
i stim på Malmskillnadsgatan
i Stockholm också




Nu även båtar
trafikerande marina öknar
det kostar förstås




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2008-06-24 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP