Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har blitt lovad en fjortondagarskurs i hur att rätt använda dessa kläder, den kostar bara cirka tretusenfemhundra kronor och då ingår mat o husrum samt en snabbkurs i att knyta skor, slips och dra igen dragkedjor


Attack mode







Jag köpte nya kläder idag
det var på någon sorts överskottbolag
vilket verkar konstigt för kläderna
känns helt nya när jag känner på dem

nu har jag fått på mig nästan allesammans
så där ja, kepsen var det sista som fanns
att ta på sig

jag undrar bara vad alla de här små
snörena är till för?
Kanske är det någon sorts klimatklädsel
eller sådana där smarta tyger
de består av

jag tror jag skall prova att gå några steg
med mina nya kängor

(tre dagar senare)

okej, nu är jag tillbaka igen
kläderna var inställda på någonting
som kallas för
Attack mode

när jag drog i några av snörena
utlöstes närapå tredje världskriget
o jag fick åka tillbaka för att komma ur dem
men nu är jag tillbaka hemma igen
o det känns bara bra alltsammmans




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-24 17:18



Bookmark and Share


    hipolito
haha! detta är bra, tack för en roande text :)
2008-06-25

  berxper
Ha ha...
det var tur att du kom hem!
2008-06-25

  katt.inc
Kul, rolig, bildstark, tack för dagens första skratt.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP