Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibelns kvinna contra Babels


BIBELNS KVINNA

sätt upp håret i en knut
sminka dig
och kom sen ut
jag blir boas
du blir rut
och vi kan brinna
plocka fram
din nya kam
så blir jag
din abraham
jag blir herde
du blir lamm
som bibelns kvinna

shane macgowan
sjöng en sång
om en tjej han såg
en gång
genom fönstret
där hon kammade ut håret
kanske blir
jag vittne till
att du vågar
att du vill
komma äventyrets
söta smak
på spåret

LARZ GUSTAFSSON
080410




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-24 20:58



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
den här tyckte
jag var bra
2008-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt att vissa personer tycks haka upp sig på just denna dikt. Undrar vad det är i den som provocerar.
Nåja. Det struntar jag egentligen fullkomligt i. Det är inte mitt problem, utan deras.
2008-06-25

    Stormöga
jag tycker omrytmen och rimmen...men jag måste nog endå säga att det inte är det bästa du skrivit. men fortfarande bra!

och jag måste rätta din franska! du har glömt halva negationen! det heter "je ne regrettes pas rien" du glömde pas!
2008-06-25

  charlotte hedendahl
Bravo!!!
2008-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Nonsens!
Jag är fullständigt nöjd med vad jag åstadkommit.
Jag har definitivt inte för avsikt att ändra något.
Je ne regrette rien.
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP