Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJAKALEN

du kom in från rusket
som en juninatt i förskott
kanske har du drömt sött
på ditt sidenmjuka örngott
liljevita silkeshänder
sveper av dig sjalen
vart du dig i världen vänder
möter du sjakalen

lycklig, vänlig, mjuk och snäll
ler mot allt och alla
i en enslig parallell
famlar händer kalla
letar efter lösningar
erövra pokalen
allt som finns är klösningar
du har sett sjakalen

du är djupt försjunken
i ett ombonat scenario
jag slängs ut i tomheten
med kaos som impressario
skönhet är du utan både
läppstift och kayalen
varför blev jag terrorist?
hur blev jag sjakalen?

inga attentat i dag
jag vill ju inte störa
kasta heta blickar är
nog allt som jag kan göra
dessutom så måste man ju
tänka på moralen
korset väntar på den
fege, listige sjakalen

LARZ GUSTAFSSON 080315




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 21:05



Bookmark and Share


    manipulerade_mongon
sjakal alltså
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP