Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om folks olika tro på ett annat liv efter döden, eller blott kvardröjande själar


utan titel (kom gärna med förslag)






Hon vakar ännu
vid barnets sida, fast död,
från annan synpunkt




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-26 10:41



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Ännu ett förslag: kan döden vara födelse till LIv? Mycket tragiska rader.
2008-06-26

  ¤Anne¤
så otroligt sorgligt kanske "själadöd" kan bli titeln
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP