Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för ett äktenskap

En rosa bricka
rymmer allt
vi behöver
En röd ros och ipren
plåster och en ring
Allt man behöver
för ett äktenskap




Fri vers av Tea Alex
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-26 20:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
för ett äktenskap ? allt man behöver ? tänker jag fel om jag känner viss ironi över det påståendet...
2008-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Humoristiskt och romantiskt samtidigt!
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex