Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, jag vet, det heter egentlig bönsyrsan... men det roar mig att leka litet med orden ibland, här är tanken en drift med språket på olika plan


Bönesyrsans violin






Målet med att
onanera brukar vara
att få orgasm

men ofta nog
är det själva
gnidandet, en skön

väg dit, ibland
är onanin att
spela, och vinsten

ligger i applåderna
efteråt, andras såväl
som egna hyllningar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-27 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP