Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På natten

Drar upp täcket till hakan
Det är kanske bättre så här

Tyst.

*

Jag har sönder mina tänder
Tuggar spik och ser det falla
Smatter, smatter

*

Dagen gick sin väg
Hej mörker, sa jag och du är inte så mörk bara blå och jag kan inte sova
Jag fick inget svar
Slog på radion
Fick inget svar där heller




Övriga genrer av Svala
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-27 23:56



Bookmark and Share


  Elin R
Jag kom att tänka på PJ Harveys låt Dear Darkness när jag läste. Det är bra. Det är en av mina soundtracks nu.
Sådär som när man sitter och låter sig falla i eländighetens mörka famn. Ända tills man inser att tiden har fortsatt gå och går.
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Svala
Svala