Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamle

Når natten senkes over land
Den gamles øyne lukker seg
Hva ser han da i drømmen sin?

En bror, en søster på hver troutoar
som kun en eske for sitt leie har?

Den unge mann
som råtner under ørken sand?
En kvinne som forbanner ham?

Det vet vi ikke du og jeg
hva som i dette trette sinn
av bilder ruller frem
Han passer seg den gamle
Setter ikke dør på klem

Der oppe høyt i Kroners topp
klamrer han seg fast i tre
Når skal han komme ned?




Fri vers av Øivind Armand Halvorsen
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-28 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Øivind Armand Halvorsen
Øivind Armand Halvorsen