Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorg svek


att vända tiden

I bland så önskar man att man kunde vända tiden tillbaka och idag e en sån dag.
Allt e bara pest och pina,känner mig så ensam o trött.
Trött på allt ,trött på att leva...
Varför får man inte bara sluta andas när man själv vill???
Varför tar det aldrig slut???
Om man fick chansen att vända tiden vad skulle man ändra på+++????
Varför stal du alll livsglädje från mig???
O varför spökar du alltid i mitt inre?
Varför får jag aldrig frid???
E det meningen att livet skall vara så här tungt?????
Varför gick allt snett? Varför fick du återfall??Varför hatar du mig??+ Varför svek du mitt förtroende om och om igen och varför litade jag på dina ord???om och om igen.
Varför älskar jag dig sååå jävla mycket???Du spottar på mitt hjärta du hånar hela min existens men jag;jag ska envisas med att älska dig,
Snälla nån hjälp mig ur denna sits jag orkar inte längre..........
Ta mitt hjärta ut ur min kropp o sätt in ett nytt,det gamla e tungt.
Jag vill inte längre vara med...
Det gör för ont........Varför måste jag vara kvar när jag inte vill??????




Fri vers av Beata Grefberg
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-07-07 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beata Grefberg
Beata Grefberg