Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilsen Anette inspirerade mig till att berätta om någonting jag samlat en smula på


Något litet om tekannor






Jag gillar sådana
som vid första påseendet liknar
någonting helt annat än tekannor...

har en som ser ut
som en gräslig gubbe
som har ena armen i sidan
i handen en flaska vin

i andra handen ett champagneglas
locket är håret
samt överdelen av huvudet...

en annan är litet platt och har
ett målat ur på ena sidan
mellan handtaget och pipen...

en tredje ser ut som en bok...
tekannor som ser ut som tekannor
är jag inte särskilt intresserad av

jag häller upp mitt te
ur en glaskaraff
för den liknar inte en tekanna alls




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-06-28 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP